Paleo mityba
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pomidorų padažas

+3
Vovoka
Voresta
Varnalesa
7 posters

Go down

Pomidorų padažas Empty Pomidorų padažas

Rašyti by Varnalesa Sk. 11 17, 2013 9:22 pm

Vienas iš einamiausių padažų, tai labai smagu, kad galiu jo pagamint šeimynai be cukraus ir labai paprastai:

340g. pomidorų pastos (imu stikliniam indely NORFOJ, tai gal keliais gramais ten mažiau);
1p. (puodelis, 236ml) vandens;
2v.š. acto;
1/2 a.š. druskos ir 1/2 a.š. kario miltelių (jei mėgstat);
1/2 a.š. česnako miltelių (turėjau tik granulėm nusipirkus, tai kavamale tik pokšt ir susimaliau Smile ).

Viską suplakti! rabbit 

KOKĮ POMIDORŲ PADAŽĄ GAMINATE JŪS?

Varnalesa

Atgal į viršų Go down

Pomidorų padažas Empty Re: Pomidorų padažas

Rašyti by Voresta Sk. 11 17, 2013 9:34 pm

jokio, nenaudojam. Česnakas apskritai gali būti vartojamas tik kaip vaistas, pvz  kandidai nuodyti. Svogūno irgi nepatartina valgyti žalio, tik kaitintą.
Voresta
Voresta

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Vovoka Sk. 11 17, 2013 9:53 pm

Taip, česnaks netink mitybai Smile [You must be registered and logged in to see this link.]
Vovoka
Vovoka

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Varnalesa Sk. 11 17, 2013 10:14 pm

Nedidelė bėda, galima gi daryt ir be česnako kam netinka Wink O svogūnų receptuke nėra. Man svogūno žalio ir nevirškina, jis man daug skanesnis pakeptas Smile
Dar įsivaizduoju skanu būtų pomidorus savo sultyse, pertrint, sumaišyt kiek su actu, druskyte, prieskoniais užsipylimui ant kokio mėsos kepsnio ar kokios daržovinės košės, ant keptų kiaušinių ar kiaušinienės.

Varnalesa

Atgal į viršų Go down

Rašyti by rytorasa Pir. 11 18, 2013 7:15 am

Nenaudoju jokio pomidorų padažo, nei pirktinio, nei namuose gaminto. Nesuprantu, kam maisto skonį slėpti po pomidorų padažu... Rolling Eyes 
rytorasa
rytorasa

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Voresta Pir. 11 18, 2013 7:33 am

aha, man irgi viską sugadintų. Bet, iš kitos pusės, aš viską galiu skaninti grietine, o jei žmogus negali pieno, tai ir ieško kažko.
Voresta
Voresta

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Purpur Pir. 11 18, 2013 9:33 am

Kai naudoju, tai paprastą - tiesiog arba ant ruošiamo maisto išspaudžiu pomidorus ir patroškinu kažkiek. Arba ant kepintų svogūnų išspaudžiu pomidorus ir irgi kažkiek pakaitinu.
Varnalėša, ačiū už receptą. Kai prireiks žinosiu kur ieškoti. Smile
Purpur
Purpur
Admin

http://paleo.forumotion.eu

Atgal į viršų Go down

Rašyti by sowelu Pir. 11 18, 2013 12:35 pm

Aš tai įsižeidžiu kai ant mano ruošto maisto kas nors dar pomidoro padažo užsideda Twisted Evil 
sowelu
sowelu

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Varnalesa Pir. 11 18, 2013 7:01 pm

Very Happy O kam "gadinti" maistą grietine, majonezu, kuriame irgi yra ir rūgštelės ir druskos? Kam "gadinti" daržovėmis (pomidorų padažo pagrindinis ingredientas-pomidoras Wink ). Kiekvienam savo. Džiaugiuosi, kad galiu pasidaryti pati, o neišlaidauti brangesniam pirktiniam padažui su cukrum Smile Beje, NORFOJ (kam aktualu) pomidorų pasta (25%) tik 6,99lt./kg.

Varnalesa

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Varnalesa Pir. 11 18, 2013 7:08 pm

sowelu rašo:Aš tai įsižeidžiu kai ant mano ruošto maisto kas nors dar pomidoro padažo užsideda Twisted Evil 
Smile Aš irgi įsižeisdavau, jei dėdavosi pirktinio, ant patiekalo, kuriam visiškai nepriklauso pomidorų padažas ar pomidorai. Bet įvairovės dėlei pasigardint orkaitėj keptus šakniavaisius ar cukinijos makaronus, pasigaminti guliašo su pomidorų padažu ar paleo lazanijos ir pan. man labai tinka Smile Aš lankstus žogus, jei produktas man nekenkia, tai jis mano valgymui suteikia įvairovės kvapuose, skoniuose, vaizde...Gal kažkada valgysiu tik 20 rūšių produktų ir labai tuo mėgausiuos, o dabar mėgaujuosi naujais sveikais, įvairiais atradimais.

Varnalesa

Atgal į viršų Go down

Rašyti by rytorasa Pir. 11 18, 2013 7:08 pm

Grietinė ir majonezas(naminis) yra riebalai, kurie būtini valgant... Wink 
rytorasa
rytorasa

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Varnalesa Pir. 11 18, 2013 7:11 pm

rytorasa rašo:Grietinė ir majonezas(naminis) yra riebalai, kurie būtini valgant... Wink 
Mes pomidoro padažo nevalgom daug ir dažnai Smile Paminėdama kitus padažus, užpilus tiesiog atsakiau į teiginį neva tik juo gali būti "malšinamas" patiekalo skonis.

Varnalesa

Atgal į viršų Go down

Rašyti by gitana Antr. 01 21, 2014 5:55 pm

kur randate Paleo receptu? gal kvailai atrodys-as naujoke Paleo. Zinau, kad miltu ir makaronu negalima, ocoa Paleo lazanija, pomodoru padazas ir kt.....

gitana

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Varnalesa Tr. 02 05, 2014 11:07 am

Pomidorų padažo receptuką parašiau, o receptų ieškau šitam forume, per google, įsivesdama raktinį žodį Paleo. Anglų kalba-apstu, lietuvių-kiek mažiau, bet tikrai yra. Supermamų forume prie Dietų visad yra Paleo tema su įvairiais patirčių, receptų pasidalinimais.

Varnalesa

Atgal į viršų Go down

Rašyti by Sponsored content

Sponsored content

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų