Subproduktų pasirinkimas
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Subproduktų pasirinkimas
Kokius subproduktus geriausia rinktis? Kurių gyvulių? Ir kaip tinkamai ką nors iš jų gaminti ir žinoma skaniai, nes visgi visi subproduktai turi specifinį skonį, kuris nėra itin malonus, bet itin vertingas maisto produktas.
Taileris- Posts : 4
Join date : 2014-11-14
Re: Subproduktų pasirinkimas
vertingi subproduktai: kepenys, širdys, inkstai, vištų skrandukai, liežuviai. Kiekvienam žmogui skirtingi dalykai yra skanu. Aš negaliu pasigirti įmantriais paruošimo būdais- valgau trumpai 2-5 min pakaitintus vandenyje ar troškinyje.
Tiesa, pagal metabolizmo teoriją organų mėsa nelabai tinka ketogenikams.
Tiesa, pagal metabolizmo teoriją organų mėsa nelabai tinka ketogenikams.
Voresta- Posts : 379
Join date : 2013-10-21
Re: Subproduktų pasirinkimas
Voresta, o kaip jus isvengiate parazitiniu susirgimu, jei visai arba tik mazai apdorojat mesa?? Jautinis, kaiulinis kaspinuotis, zuvinis kaspinuotis, vistoj salmoneles na ir dar turbut visko pilna... Niekaip nesuprantu. Aciu
edituks- Posts : 3
Join date : 2015-01-02
Location : Klaipeda
Re: Subproduktų pasirinkimas
Nežinau, gal man sekasi?
Iš tiesų tai tie parazitai reti- pagooglink kiek per metus nustatoma vieno ar kito. Ir salmonelėm užsikrečia daugiau masinės gamybos produkciją valgydami, nei savo .
Šernieną tik tikrintą vartojam, tai per 30 metų, kol mano vyras medžioja, jų medžiotojų būrelis tik kartą trichinelinį šerną yra sumedžioję. Taigi- reta tų dalykų. Mano pačios kiaulės negauna jokių žalios mėsos atliekų-tad negali turėt tų trichinelų. Askaridėm galima apsikrėsti tik per augalus, ne per mėsą.
Va, upinės žuvies bijau žalios, nebent buvusios šaldytos valgyčiau.
Iš tiesų tai tie parazitai reti- pagooglink kiek per metus nustatoma vieno ar kito. Ir salmonelėm užsikrečia daugiau masinės gamybos produkciją valgydami, nei savo .
Šernieną tik tikrintą vartojam, tai per 30 metų, kol mano vyras medžioja, jų medžiotojų būrelis tik kartą trichinelinį šerną yra sumedžioję. Taigi- reta tų dalykų. Mano pačios kiaulės negauna jokių žalios mėsos atliekų-tad negali turėt tų trichinelų. Askaridėm galima apsikrėsti tik per augalus, ne per mėsą.
Va, upinės žuvies bijau žalios, nebent buvusios šaldytos valgyčiau.
Voresta- Posts : 379
Join date : 2013-10-21
Puslapis 1 iš 1
Permissions in this forum:
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
|
|