"Ryžių" pudingas
Puslapis 1 iš 1
"Ryžių" pudingas
Aš per savo pirmąjį Whole30 dariausi šį pudingą (nors iš tiesų čia tokia košytė gaunas).
Pardon už anglišką užrašą ant nuotraukos (dėjau į anglišką blogą, tai kažkaip... )
[You must be registered and logged in to see this image.]
Žiedinio kopūsto "ryžių" pudingas
400 g žiedinio kopūsto (tiks ir šaldytas, tik prieš tai atitirpinkit)
1 skardinė kokoso pieno (taip pat sėkmingai galite ir creamed coconut vandeniu praskiesti ir bus kokoso pienas)
1 puodelis kokoso drožlių (juos kavamale sumalkite iki miltukų; arba galite naudoti kokoso miltus)
1 šaukštas vanilės ekstrakto (nebūtinai, tiks ir vanilės pudra, t. y. maltos vanilės ankštys)
0.5 arb. šaukštelio druskos
pagal skonį prieskonių, tokių kaip cinamonas, muskatas
jeigu neturit nieko prieš saldiklius (turiu omeny cukrų, ne chemiją), galit dėti medaus, bet ir be jo, nuo kokoso pudingas bus salstelėjęs
Žiedinį kopūstą susmulkinkite iki "ryžių" (t. y. sumeskite į virtuvinį kombainą ir sukapokite iki primins ryžius)
Suberkite "ryžius" į keptuvę su šiek tiek kokoso aliejaus ir pakaitinkite 10-15 minučių, kol vos vos pageltonuos (ne keptuvė, ryžiai).
Kitame puodelyje sumaišykite kokoso pieną, maltas kokoso drožles, vanilę, druską ir saldiklį (jei naudojate). Užvirkite ir leiskite šiek tiek sutirštėti (nes kokoso drožlės sugeria drėgmę).
Į kokoso pieną įmaišykite "ryžius", paragaukite ir pagal skonį įdėkite prieskonių (ar dar druskos, medaus ir pan.).
Jei naudojate, galite įsidėti riešutų, džiovintų ar šviežių vaisių, šaldytų uogų ir pan.
Pardon už anglišką užrašą ant nuotraukos (dėjau į anglišką blogą, tai kažkaip... )
[You must be registered and logged in to see this image.]
Žiedinio kopūsto "ryžių" pudingas
400 g žiedinio kopūsto (tiks ir šaldytas, tik prieš tai atitirpinkit)
1 skardinė kokoso pieno (taip pat sėkmingai galite ir creamed coconut vandeniu praskiesti ir bus kokoso pienas)
1 puodelis kokoso drožlių (juos kavamale sumalkite iki miltukų; arba galite naudoti kokoso miltus)
1 šaukštas vanilės ekstrakto (nebūtinai, tiks ir vanilės pudra, t. y. maltos vanilės ankštys)
0.5 arb. šaukštelio druskos
pagal skonį prieskonių, tokių kaip cinamonas, muskatas
jeigu neturit nieko prieš saldiklius (turiu omeny cukrų, ne chemiją), galit dėti medaus, bet ir be jo, nuo kokoso pudingas bus salstelėjęs
Žiedinį kopūstą susmulkinkite iki "ryžių" (t. y. sumeskite į virtuvinį kombainą ir sukapokite iki primins ryžius)
Suberkite "ryžius" į keptuvę su šiek tiek kokoso aliejaus ir pakaitinkite 10-15 minučių, kol vos vos pageltonuos (ne keptuvė, ryžiai).
Kitame puodelyje sumaišykite kokoso pieną, maltas kokoso drožles, vanilę, druską ir saldiklį (jei naudojate). Užvirkite ir leiskite šiek tiek sutirštėti (nes kokoso drožlės sugeria drėgmę).
Į kokoso pieną įmaišykite "ryžius", paragaukite ir pagal skonį įdėkite prieskonių (ar dar druskos, medaus ir pan.).
Jei naudojate, galite įsidėti riešutų, džiovintų ar šviežių vaisių, šaldytų uogų ir pan.
Elata- Posts : 8
Join date : 2013-10-28
Puslapis 1 iš 1
Permissions in this forum:
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
|
|