Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu
Nerealus receptukas ir mums kaip tinka :
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vištiena su rūkytomis paprikomis
1 viščiukas
2 šaukšteliai rūkytos paprikos
½ šaukštelio druskos
alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
2 morkos
400 g konservuotų pomidorų arba pomidorų padažo
prieskoninių žolelių (tiks raudonėliai, čiobreliai)
svogūnų laiškų
Viščiuką padalinkite į 6 ar 8 dalis (galite naudoti blauzdeles ar sparnelius). Sumaišykite rūkytą papriką, druską ir alyvuogių aliejų, gauta košele įtrinkite mėsą ir palaikykite 15-20 min. Per tą laiką nuvalykite ir griežinėliais supjaustykite 2 morkas ir svogūną. Mėgstantys aštriau, gali susmulkinti ir skiltelę česnakų.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apskrudusią mėsą dėkite į lėkštę ir tame pačiame aliejuje pakepinkite smulkintas morkas, svogūną ir česnaką (jei naudosite), kol suminkštės. Tuomet supilkite smulkintus konservuotus pomidorus su skysčiu (arba ½ pomidorų padažo ir tiek pat vandens), įberkite mėgstamų prieskoninių žolių (labai tiks raudonėliai, čiobreliai) palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.
Į keptuvę sudėkite vištieną ir, uždengę dangčiu, troškinkite dar apie 5-8 minutes. Nukaiskite nuo ugnies, pabasrstykite smulkintais šviežių svogūnų laiškais.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vištiena su rūkytomis paprikomis
1 viščiukas
2 šaukšteliai rūkytos paprikos
½ šaukštelio druskos
alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
2 morkos
400 g konservuotų pomidorų arba pomidorų padažo
prieskoninių žolelių (tiks raudonėliai, čiobreliai)
svogūnų laiškų
Viščiuką padalinkite į 6 ar 8 dalis (galite naudoti blauzdeles ar sparnelius). Sumaišykite rūkytą papriką, druską ir alyvuogių aliejų, gauta košele įtrinkite mėsą ir palaikykite 15-20 min. Per tą laiką nuvalykite ir griežinėliais supjaustykite 2 morkas ir svogūną. Mėgstantys aštriau, gali susmulkinti ir skiltelę česnakų.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apskrudusią mėsą dėkite į lėkštę ir tame pačiame aliejuje pakepinkite smulkintas morkas, svogūną ir česnaką (jei naudosite), kol suminkštės. Tuomet supilkite smulkintus konservuotus pomidorus su skysčiu (arba ½ pomidorų padažo ir tiek pat vandens), įberkite mėgstamų prieskoninių žolių (labai tiks raudonėliai, čiobreliai) palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.
Į keptuvę sudėkite vištieną ir, uždengę dangčiu, troškinkite dar apie 5-8 minutes. Nukaiskite nuo ugnies, pabasrstykite smulkintais šviežių svogūnų laiškais.
*Rūta*- Posts : 5
Join date : 2013-10-24
Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu
alyvuogių aliejuje kepti išvis negalima, o apskrudinti- reiškia pagamintiKeptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
[You must be registered and logged in to see this link.].
Čia tik mano nuomonė ir pastebėjimas šiam receptui.
Voresta- Posts : 379
Join date : 2013-10-21
Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu
Voresta rašo:alyvuogių aliejuje kepti išvis negalima, o apskrudinti- reiškia pagamintiKeptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
[You must be registered and logged in to see this link.].
Čia tik mano nuomonė ir pastebėjimas šiam receptui.
aš viską ant kokoso kepinu
*Rūta*- Posts : 5
Join date : 2013-10-24
Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu
*Rūta* rašo:Nerealus receptukas ir mums kaip tinka :
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vištiena su rūkytomis paprikomis
1 viščiukas
2 šaukšteliai rūkytos paprikos
½ šaukštelio druskos
kokoso aliejaus (jei riebesnė odelė vištos tada nieko nepilu)
1 svogūnas
2 morkos
400 g konservuotų pomidorų arba pomidorų padažo
prieskoninių žolelių (tiks raudonėliai, čiobreliai)
svogūnų laiškų
Viščiuką padalinkite į 6 ar 8 dalis (galite naudoti blauzdeles ar sparnelius). Sumaišykite rūkytą papriką, druską ir kokoso aliejų (galima ir be jo tada sausu mišiniu itrinkite) , gauta košele įtrinkite mėsą ir palaikykite 15-20 min. Per tą laiką nuvalykite ir griežinėliais supjaustykite 2 morkas ir svogūną. Mėgstantys aštriau, gali susmulkinti ir skiltelę česnakų.
Keptuvėje įkaitinkite, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apskrudusią mėsą dėkite į lėkštę ir toje pačioje keptuvėje pakepinkite smulkintas morkas, svogūną ir česnaką (jei naudosite), kol suminkštės. Tuomet supilkite smulkintus konservuotus pomidorus su skysčiu (arba ½ pomidorų padažo ir tiek pat vandens), įberkite mėgstamų prieskoninių žolių (labai tiks raudonėliai, čiobreliai) palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.
Į keptuvę sudėkite vištieną ir, uždengę dangčiu, troškinkite dar apie 5-8 minutes. Nukaiskite nuo ugnies, pabasrstykite smulkintais šviežių svogūnų laiškais.
*Rūta*- Posts : 5
Join date : 2013-10-24
Puslapis 1 iš 1
Permissions in this forum:
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
|
|