Paleo mityba
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu

3 posters

Go down

Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu  Empty Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu

Rašyti by *Rūta* Tr. 11 20, 2013 10:30 am

Nerealus receptukas ir mums kaip tinka :

[You must be registered and logged in to see this link.]



Vištiena su rūkytomis paprikomis

1 viščiukas
2 šaukšteliai rūkytos paprikos
½ šaukštelio druskos
alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
2 morkos
400 g konservuotų pomidorų arba pomidorų padažo
prieskoninių žolelių (tiks raudonėliai, čiobreliai)
svogūnų laiškų

Viščiuką padalinkite į 6 ar 8 dalis (galite naudoti blauzdeles ar sparnelius). Sumaišykite rūkytą papriką, druską ir alyvuogių aliejų, gauta košele įtrinkite mėsą ir palaikykite 15-20 min. Per tą laiką nuvalykite ir griežinėliais  supjaustykite 2 morkas ir svogūną. Mėgstantys aštriau, gali susmulkinti ir skiltelę česnakų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apskrudusią mėsą dėkite į lėkštę ir tame pačiame aliejuje pakepinkite smulkintas morkas, svogūną ir česnaką (jei naudosite), kol suminkštės. Tuomet supilkite smulkintus konservuotus pomidorus su skysčiu (arba ½ pomidorų padažo ir tiek pat vandens), įberkite mėgstamų prieskoninių žolių (labai tiks raudonėliai, čiobreliai) palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.

Į keptuvę sudėkite vištieną ir, uždengę dangčiu, troškinkite dar apie 5-8 minutes. Nukaiskite nuo ugnies, pabasrstykite smulkintais šviežių svogūnų laiškais.

*Rūta*

Posts : 5
Join date : 2013-10-24

Atgal į viršų Go down

Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu  Empty Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu

Rašyti by Voresta Tr. 11 20, 2013 10:58 am

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
alyvuogių aliejuje kepti išvis negalima, o apskrudinti- reiškia pagaminti
[You must be registered and logged in to see this link.].
Čia tik mano nuomonė ir pastebėjimas šiam receptui.
Voresta
Voresta

Posts : 379
Join date : 2013-10-21

Atgal į viršų Go down

Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu  Empty Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu

Rašyti by *Rūta* Tr. 11 20, 2013 11:10 am

Voresta rašo:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
alyvuogių aliejuje kepti išvis negalima, o apskrudinti- reiškia pagaminti
[You must be registered and logged in to see this link.].
Čia tik mano nuomonė ir pastebėjimas šiam receptui.

aš viską ant kokoso kepinu

*Rūta*

Posts : 5
Join date : 2013-10-24

Atgal į viršų Go down

Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu  Empty Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu

Rašyti by *Rūta* Tr. 11 20, 2013 12:49 pm

*Rūta* rašo:Nerealus receptukas ir mums kaip tinka :

[You must be registered and logged in to see this link.]



Vištiena su rūkytomis paprikomis

1 viščiukas
2 šaukšteliai rūkytos paprikos
½ šaukštelio druskos
kokoso aliejaus (jei riebesnė odelė vištos tada nieko nepilu)
1 svogūnas
2 morkos
400 g konservuotų pomidorų arba pomidorų padažo
prieskoninių žolelių (tiks raudonėliai, čiobreliai)
svogūnų laiškų

Viščiuką padalinkite į 6 ar 8 dalis (galite naudoti blauzdeles ar sparnelius). Sumaišykite rūkytą papriką, druską ir kokoso aliejų (galima ir be jo tada sausu mišiniu itrinkite) , gauta košele įtrinkite mėsą ir palaikykite 15-20 min. Per tą laiką nuvalykite ir griežinėliais  supjaustykite 2 morkas ir svogūną. Mėgstantys aštriau, gali susmulkinti ir skiltelę česnakų.

Keptuvėje įkaitinkite, apkepkite mėsą (po 4 dalis vienu kartu) iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apskrudusią mėsą dėkite į lėkštę ir toje pačioje keptuvėje pakepinkite smulkintas morkas, svogūną ir česnaką (jei naudosite), kol suminkštės. Tuomet supilkite smulkintus konservuotus pomidorus su skysčiu (arba ½ pomidorų padažo ir tiek pat vandens), įberkite mėgstamų prieskoninių žolių (labai tiks raudonėliai, čiobreliai) palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.

Į keptuvę sudėkite vištieną ir, uždengę dangčiu, troškinkite dar apie 5-8 minutes. Nukaiskite nuo ugnies, pabasrstykite smulkintais šviežių svogūnų laiškais.

*Rūta*

Posts : 5
Join date : 2013-10-24

Atgal į viršų Go down

Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu  Empty Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu

Rašyti by Purpur Tr. 11 20, 2013 5:49 pm

Vaizdelis vertas milijono!
Purpur
Purpur
Admin

Posts : 289
Join date : 2013-10-21
Age : 48
Location : Vilnius

http://paleo.forumotion.eu

Atgal į viršų Go down

Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu  Empty Re: Vištiena su rūkytos paprikos prieskoniu

Rašyti by Sponsored content


Sponsored content


Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų


 
Permissions in this forum:
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume